Handleiding Random Runner 15

random_runner_werkingZoals je al aan de header kan zien behandelen we op deze site de Random Runner 15. Het grote verschil tussen de originele versie en deze is dat bij de 15 versie er gespeeld wordt op alleen het boven spel. Daarnaast zie je dat er een groot verschil zit in het aantal rollen waarvan in deze handleiding verder op in gegaan zal worden. Er wordt bij deze Novomatic versie niet met 3 maar met 5 rollen gespeeld en dat betekent dus dat er 15 symbolen zijn die een winnende combinatie kunnen creëren. Vandaar ook de naam Random Runner 15. Deze online slot is eigenlijk een parodie op de voor de gokkast liefhebbende Nederlander bekende kast en heeft dan ook een andere handleiding dan de handleiding van de oorspronkelijke. En het is nog een verdomd goede ook. En omdat de handleiding van deze versie verschilt met die van de normale versie waarvan de handleiding op het internet al voldoende te vinden is, richten wij ons op de handleiding van de Random Runner 15. Ook op deze slot valt er net als bij het spelen van de Random Runner vroeger veel te winnen. Ook kent deze Novomatic video slot piek en dal momenten waardoor het kan voorkomen dat er een tijd niks gewonnen kan worden maar als hij eenmaal geeft dan kan dit behoorlijk oplopen. Zeker als je weet dat vergeleken met de gokkast spelend in een gokhal de uitkeringspercentage bij een online casino stukken hoger ligt en wel zo’n 30%. De symbolen die je tegen komt tijdens het spelen zijn de oorspronkelijke symbolen. Zo zijn er de bekende zevens, bellen, peren en overige fruiten te zien op de rollen van deze gokkast. Daarnaast zal je ook de ster zoals bij de originele uitvoering geprojecteerd zien staan over bepaalde symbolen. Het aantal winlijnen die hierbij gehanteerd worden zijn er net als de naam aangeeft 15. Dit zijn er 10 meer dan dat je er tegen komt bij het spelen van de oorspronkelijke kast. Dit toont des te meer aan dat de winkansen hier hoger liggen. Ondanks dat er met 5 rollen gespeeld wordt, wordt er toch een uitkering toegekend die gebaseerd is op 3 rollen maar hierover bij de uitleg meer. Om deze inleiding af te ronden, deze versie is een speciale waarbij je zowel de eigenschappen van de Random Runner als de specifieke eigenschappen van Novomatic ziet terug komen. En bij de eigenschappen van Novomatic bedoelen we onder anderen de besturingspaneel, de inzetten enz.

Handleiding Random Runner 15
Voor het spelen van dit slot is het belangrijk dat je eerst gaat bepalen wat je inzet zal zijn. Deze inzet is te kiezen aan de hand van de knop bet/line. Wat je hier inzet zal vermenigvuldigt worden met 15 daar waar dit het aantal vaste winlijnen zijn. Aan de aantal vaste winlijnen valt niet te tornen waardoor je altijd speelt met een vast aantal van 15. Hierdoor zal de totale minimale inzet 45 en de maximale inzet 7500 punten per spin zijn. De winmogelijkheden zijn vastgesteld waarbij je wint indien er minimaal 3 of meer gelijke symbolen naast elkaar op een winlijn vallen. Zoals je kan zien in het bijgevoegde plaatje bevatten de rollen allemaal een letter van het alfabet en lopen er stippellijnen over het slot. De letters a, b, c, d en e zijn bij de prijzen te verdelen in 3. Zo zal je prijs hebben bij 3 gelijke symbolen op de rollen a, b en c, bij 3 gelijke symbolen op de rollen b, c en d en bij 3 gelijke symbolen op de rollen c, d en e. Heb je dus een aantal van bijvoorbeeld 5 gelijke symbolen op de middelste lijn (getippelde) dan wordt dit gezien als 3 prijzen prijzen van 3 gelijke symbolen waarbij je dus niet de prijs van 5 symbolen op een winlijn zal krijgen. Dit is ook terug te vinden in de handleiding van Random Runner 15 zelf elke gevonden kan worden door middel van de paytable knop. Hierin zie je dat er alleen prijzen te winnen zijn voor een combinatie van 3 of a kind waarbij er met de sterren het meest verdiend kan worden. Ga je naar de vervolg bladzijde in deze tabel dan zal je aan de hand van tekeningen zien hoe de winsten verdeeld zijn over de rollen a, b, c, d en e zoals hierboven beschreven staat.

Autoplay en gamble
De autoplay functie van het videoslot behoeft eigenlijk geen uitleg in de handleiding van de Random Runner 15. Dit omdat het zijn eigen al wijst als je op deze knop drukt. Over de gamble kunnen we wat uitgebreider zijn alhoewel deze ook voor een ieder makkelijk te begrijpen is. Zodra er en prijs valt krijg je de kans om deze prijs te verhogen met een gok of direct te innen. Wil je de prijs proberen te vergroten dan kan dit door op de gamble knop te drukken. Je zal daarna terecht komen in de gok modus van het spel waarbij je een knipperende blauwe kaart ziet met links en rechts daarvan rood en zwart. Bovenaan zie je 5 kaarten welke aangeven welke kleur er de laatste 5 gokken gevallen zijn. Na het kiezen van een kleur zal de blauw knipperende kaart zich openstellen. Komt de kleur van de kaart overeen met de gekozen kleur dan verdubbelt de prijs, in het andere geval zal je verliezen en terug keren naar het hoofdspel.